linkoping.studentbostad-sverige.se: Studentbostad i Ryd

Studentbostad i Ryd

Väster om Linköping centrum är stadsdelen Ryd belägen. Området omstrukturerades och byggdes om under 1960-talet. Stadsdelen är populär bland många universitetsstudenter. Av Ryds ca 8000 invånare är 3000 studenter! Här finns uteställen, krogar och musik för stadens studenter. Strax intill nöjet finns också Rydsskogen. Perfekt för löpning och utomhusaktiviteter!

Eftersom Ryd är en populär stadsdel bland Linköpings studenter, finns det många korridorrum och mindre lägenheter här. Även större lägenheter med upp till fem rum och kök finns att hyra. Det går lätt att ta sig till campus genom en kort cykeltur eller promenad. Runt omkring finns det även tillgång till många bra studierum, samt platser för sport och diverse aktiviteter. Ryd är helt enkelt den perfekta stadsdelen för dig som är student!

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.
Mere i denne kategori: « Lillån Lambohov »

Icon CO2 neutral website English transparent.png